

Macro Mini-conference 2013 18th July 2013 LOCATION TO BE CONFIRMED

Time	Duration	Speaker	Topic
09.30-10.10	40 mins	Maria	
10.10-10.50	40 mins	Benedikt	
10.50-11.10	20 mins	BREAK	
11.10-11.50	40 mins	Omer	
11.50-12.30	40 mins	Michael	
12.30-13.30	60 mins	LUNCH	
13.30-14.10	40 mins	Jennifer	
14.10-14.50	40 mins	Herakles + Udara	
14.50-15.10	20 mins	BREAK	
15.10-15.50	40 mins	Roberto	
15.50-16.30	40 mins	Thijs	
Dirty Duck for a relaxing drink!			

Dirty Duck for a relaxing drink!

Rules of Engagement:

Each slot is 40 minutes of which we guarantee a minimum of 20 minutes of time for the speaker to present. Typically we envisage that the split of time will be 30 minutes of presentation and in-talk clarifications and questions followed by 10 minutes of discussion. We expect that most work will be work in progress.